Prodhon rrjeta të gatëshme (të përfocuara) në çdo lloj gjatësie, gjerësie, ngjyre, trashësie, dhe madhësie të sythës (milimetër) për çdo rajon të Greqisë por edhe jashtë vendit.

Disponon për çdo klient materiale të veçanta në qoftë se është e nevojëshme (nëse nevojitet) (rrjeta, litarë, pluskues peshkimi, filispanjë , kavo etj) për peshkim bregdetar, rrjetë rrethore (gri-gri) dhe për anije peshkimi me vela.

Rrjeta shumëkurorëshe(daulle) dhe qype për oktapodët, paragallë (linja) të të gjitha llojeve për peshkstarë profesionalë , mbështjellje hekuri (për çngecjen e paragallëve).

Fuzhnja (Kamaqe) prej çeliku të punuara me dorë pa ngjitje.

Është dyqan zyrtar për shitjen e botimeve të Shërbimit Hidrogafik.