Disponojmë rrjeta me cilësi të shkëlqyer për hije, kundër erës, dekorative, fusha sportive, për mbrojtjen e kultivimeve nga zogjtë dhe mushama me madhësi dhe ngjyra të ndryshme dhe prodhojmë në çdo përmasë dhe ngjyrë sipas nevojave të klientëve tanë.